9 Redenen om NIET te beginnen met narrowcasting.

Narrowcasting, Digital Signage, Digital Out Of Home (DOOH) allemal termen gebruikt voor een oplossing waarbij je boodschappen en media al of niet geautomatiseerd op één of meerdere beeldschermen plaatst. Of het nou gaat om de laatste product introducties of het uitleggen waarom je bedrijf een andere richting inslaat, ondernemers hebben altijd een verhaal te vertellen. Of toch niet? Als je bedrijf voldoet aan onderstaande argumenten heb je Spiqle niet nodig.

 • exclamation-triangle
  Je hebt al voldoende klanten.
 • exclamation-triangle
  Je klanten weten precies wat je doet.
 • exclamation-triangle
  Er zijn geen mogelijkheden voor extra omzet.
 • exclamation-triangle
  Er valt weinig tot niets nieuws over je bedrijf te vertellen.
 • exclamation-triangle
  Je medewerkers weten precies wat er van ze verwacht wordt.
 • exclamation-triangle
  Je hebt geen tijd voor nog meer werk.
 • exclamation-triangle
  Je hebt alleen tevreden medewerkers.
 • exclamation-triangle
  Er zijn geen successen te delen.
 • exclamation-triangle
  Het kost veel geld in aanschaf en onderhoud.

14 Jaar geleden meldde zich een groot bedrijf bij ons met de vraag of we een computer met beeldscherm konden plaatsen in een deur van een sigaretten-automaat. Het moest een behoorlijk robuuste oplossing zijn want de automaten zouden worden geplaatst in de horeca van Nederland. De apparaten moesten via internet verbinden om lokale en landelijke reclames te laten zien op de schermen. Tegelijkertijd was het de bedoeling dat de lokale horeca exploitant met een simpele druk op de knop aanbiedingen en happy hour berichten kon plaatsen. Uiteindelijk zijn er ruim 1200 locaties voorzien van deze technologie en hebben we in 2008 besloten  het platform te verkopen aan onze klant zodat we ons vrij konden maken om andere bedrijven te helpen met onze communicatie oplossing.

In de afgelopen twaalf jaar hebben we veel kennis opgedaan en door goed te luisteren naar wat onze klanten willen, hebben we onze technologie verder ontwikkeld zonder daarbij de gebruiker uit het oog te verliezen. Daar waar onze collega's veel geld verdienen aan consultancy en aanvullende diensten hebben wij ervoor gekozen onze kennis in te zetten om ook andere bedrijven gebruik te laten maken van onze narrowcasting oplossing. Zo is SPIQLE ontstaan.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Als je benieuwd bent wat Schermen.info voor jouw bedrijf kan betekenen klik dan op onderstaande link en stuur ons je vraag.